De seniorenclub van SV Vaassen heeft de jaarlijkse feestavond gehouden. Dit keer extra feestelijk omdat het vijftigjarig bestaan gevierd werd. Het eten van slagerij Ter Weele, een warm en koud buffet, viel uitstekend in de smaak. Ook het muzikale optreden van een band met accordeonisten verhoogde de feestvreugde.

Voorzitter Joop Brummel memoreerde in een korte terugblik de historie van deze speciale club. Vijftig jaar geleden opgericht door Piet Schreurs en Marten IJzerman, die de oud-spelers graag binnen boord wilden houden. Bij voetbalvereniging SV Vaassen komen iedere eerste vrijdag van de maand de senioren, leden en donateurs, bijeen. Natuurlijk om over het voetbal te praten, maar vooral om een gezellige avond te hebben. Deze bijeenkomsten beginnen traditioneel met enkele rondjes bingo (kienen noemen ze het zelf). Hierna wordt er gejokerd, geklaverjast, gesjoeld en gebiljart. Over het hele jaar worden door Joop Brummel de punten van alle activiteiten bijgehouden. Tijdens de feestavond werden de ‘kampioenen’ gehuldigd.

Biljarten: 1e prijs Dhr. Hennie Niekamp, 2e prijs Dhr. Gert Stegeman.

Jokeren: 1e prijs Mevr.Coby Schreurs, 2e prijs Mevr. Gees Schurink.

Klaverjassen: 1e prijs Dhr. Wim Langevoort, 2e prijs Mevr. Rikie Jongkind.

Sjoelen: 1e prijs Mevr. Hennie Brummel, 2e prijs Mevr. Stien Brummel.

Klik hier om naar de foto's te gaan