Aanstaande zondag, 9 oktober, speelt de jeugd onder 9 (1) van SV Vaassen een duel op het hoofdveld. Voordat de selectie aantreedt voor de competitiewedstrijd tegen Warnsveldse Boys treffen de jeugdspelers hun leeftijdsgenootjes van de bezoekende ploeg.

De pupillen hopen natuurlijk dat het publiek hun hartstochtelijk komt aanmoedigen. Hun duel begint om 13.00 uur

Deze wedstrijd wordt mede gespeeld om hun nieuwe shirtsponsor FotoStuc.nl te bedanken. Natuurlijk is de gulle gever, Kevin Hendriks, deze middag zelf aanwezig om het jeugdteam veel succes te wensen. De aftrap van het duel tussen de eerste elftallen van SV Vaassen en Warnsveldse Boys wordt door een van de spelers van het jeugdteam verricht, die deze middag de pupil van de week is.