GROTE CLUBACTIE 2016

Dit jaar doet SV Vaassen voor de tweede keer mee met de Grote Clubactie. Door de inzet van velen is het vorig seizoen zeer succesvol verlopen. Dat hopen we ook voor dit jaar. Met het verkopen van loten willen we genoeg geld binnenhalen om te starten met led-verlichting bij het trainingsveld. Dit betekent dat we gaan proberen om minimaal 600 loten te verkopen.

Voor een goed resultaat hebben wij de inzet van ALLE LEDEN nodig!

De verkoop begint op 1 oktober. De verkoopboekjes die worden uitgedeeld bevatten 20 pagina’s. Er mogen wel meer loten per pagina worden verkocht. Er wordt gewerkt met een eenmalige incasso dus willen wij jullie vragen om het rekeningnummer heel duidelijk in te vullen. Het lotnummer komt op het afschrift van de koper te staan.

De loten kosten € 3,00. Van dit bedrag gaat er € 2.40 naar de vereniging.

De jeugdleden gaan loten via verkoopboekjes aan de man brengen. Kopers vullen een eenmalige machtiging in, zodat de kinderen niet met contact geld over straat hoeven. Het jeugdteam dat het meest verkoopt en de individuele ‘verkooptoppers’ worden extra in het zonnetje gezet.

Voor de seniorenteams geldt dat van de verkochte loten tien procent naar de elftalpot gaat. Dus hoe meer loten je per elftal verkoopt hoe meer je binnen krijgt om leuke dingen te doen.

Wij als werkgroep hopen, samen met alle leden, bij deze tweede grote clubactie van SV Vaassen het resultaat van vorig jaar minstens te evenaren.